Nastavit jako domovskou stránku
Dnes je 13.08.2022
Přesný čas: 14:50 Svátek: Alena Zítra: Alan a Sylva

NOVÝ CUBE RESTAURANT HOTELU DAVÍDEK NENECHÁ CHUŤOVÉ POHÁRKY V KLIDU

článek vytvořen 07. 03. 2013, přečetlo si ho 3509 lidí

Hotel Davídek podle F&B managera Martina Němečka nenabízí jen ubytování, sportovní vyžití či relaxační služby. Na své si přijdou i milovníci gastronomie a kvalitních jídel za příznivé ceny v nově otevřeném CuBe Restaurantu. Výhradně z čerstvých surovin zde prvotřídní jídla připravuje zkušený, zapálený team mladých kuchařů a na stůl v nekuřáckém prostředí je servíruje příjemná obsluha.
Součástí Hotelu Davídek je CuBe Restaurant. Jakou má kapacitu a komu je určen?
CuBe Restaurant má kapacitu 55 osob. Je určen nejen hotelovým hostům, ale i široké veřejnosti. Snídaně se ubytovaným hostům i těm, kteří nechtějí snídat doma, podávají už od sedmi hodin ráno. Pro ty, kteří mají chuť zajít na oběd či večeři, máme jak polední nabídku, tak i večerní menu.


Co je jejím cílem?

Cílem CuBe Restaurantu je přinést do Trutnova kvalitní a dostupnou gastronomii pro všechny.



Jaký je „styl“ vaší kuchyně, jaká jídla vaříte?
Sledujeme moderní trendy gastronomie a snažíme se vybrat sortiment, který osloví opravdu širokou veřejnost. Snažíme se hostům nabídnout menu, ve kterém si každý najde „to své“.



Zakládáte si na čerstvosti a kvalitě surovin?
Velmi! Spolupracujeme s několika dodavateli přímo z Trutnova, kteří jsou schopni nás zásobovat každý den. Například pro pstruhy jezdíme do sádek v nedalekých Petříkovicích. Čerstvost a kvalita je pro nás absolutně rozhodující.

Jsou součástí jídelního lístku nějaké speciality?
Drtivá většina nabízených jídel je naprosto nevšední. Naším cílem je nabídnout něco, s čím se v okolí nelze setkat. Jsou to například smažené rýžové placičky plněné mozarellou, nebo sladká tečka v podobě mojito cheesecake. Volba je jen na návštěvníkovi restaurace, vybere si opravdu každý.



Máte i stálé menu?
Máme, ale ne dlouhodobé. Menu budeme měnit v závislosti na ročním období tak, abychom maximálně využili sezónních surovin. Mimo stálé menu však nabízíme i polední nabídku, která zahrnuje polévku dne, dva hlavní chody a domácí dezert.

V jakých cenových relacích se pohybují jídla?
Vstřícné cenové relace jsou přizpůsobeny úplně pro každého, aby nikdo nemohl litovat vynaložených peněz za skvělý gurmánský prožitek. V denní nabídce si lze dát jídlo za 90 nebo 110 korun, polévka přijde na 30 korun. Milovníci piva se mohou osvěžit vychlazeným, z vlastního chladicího boxu prvotřídně ošetřeným pěnivým mokem Pilsner Urquell. Půl litr tohoto věhlasného piva u nás přijde na příznivých 35 korun. Aktuální denní nabídka a kompletní jídelní i nápojový lístek je na
www.hoteldavidek.cz/restaurant



K moderní restauraci patří kvalitní vína. Co nabízí vinný lístek?

Spolupracujeme s předními dodavateli vína české gastronomie. Součástí vinného lístku jsou pečlivě vybraná moravská, francouzská, italská a španělská vína. Plánujeme rozšíření o vína z Nového světa. Naši hosté se na tento sortiment mohou těšit již v letní sezóně. Zároveň chystáme pravidelné akce „víno měsíce“, kdy s ohledem na roční období představíme a samozřejmě za zajímavou cenu nabídneme vybrané víno.

             
Tento projekt byl spolufinancován
             Evropskou unií z Evropského fondu
                       pro regionální rozvoj

     

PR

© 2005 - 2013 Trutnovinky.cz    Všechna práva vyhrazena